چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد برای اولین‌بار نصب ویندوز ۱۱ از ویندوز ۱۰ بیشتر شد چگونه با شارژ حساب دمو در لایت فارکس، بدون ریسک وارد دنیای معاملات شوید؟ افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند
سرخط خبرها

بازار چین در تسخیر آیفون | آیفون پرفروش‌ترین گوشی هوشمند در چین شد

  • کد خبر: ۹۴۳۹۶
  • ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
بازار چین در تسخیر آیفون | آیفون پرفروش‌ترین گوشی هوشمند در چین شد
طبق گزارش شرکت تحقیقاتی Counterpoint Research، آیفون برای دومین ماه متوالی توانسته پرفروش‌ترین گوشی در چین باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اپل توانسته در نوامبر ۲۰۲۱ به سهم ۲۳.۶ درصدی در این بازار دست پیدا کند که در مقایسه با ماه قبلی‌اش با سهم ۲۲ درصد، رشد داشته است. پس از اپل، ویوو با سهم ۱۷.۸ درصدی پرفروش‌ترین برند در بازار چین شده است.

به باور Counterpoint Resarch، محبوبیت سری آیفون ۱۳ که از قابلیت‌های عکاسی بهبودیافته نسبت به نسل قبلی بهره می‌برد و شارژدهی بالاتری دارد، باعث موفقیت اپل در بازار چین شده است. ماه نوامبر همچنین میزبان «روز مجردها» در چین است که مشابه بلک فرایدی یا جمعه سیاه در سایر کشور‌های به حساب می‌آید که این روز هم روی فروش آیفون‌ها تاثیر مثبت داشته است.

فروش آیفون در چین کاهش می‌یابد

وال استریت ژورنال در گزارشی با استناد به Counterpoint Research به این موضوع اشاره کرده که رشد فروش ماهیانه اپل در چین از اکتبر تا نوامبر برابر ۱۵.۵ درصد بوده، با این حال در آینده نزدیک میزان تقاضا برای آیفون‌ها کاهش می‌یابد. به گفته تحلیلگر کانترپوینت، «اتان چی» فروش اپل در دسامبر یا ژانویه کاهش می‌یابد چرا که کاربران چینی دیگر آیفون‌های خود را ارتقا نخواهند داد.

زمان انتظار برای دریافت آیفون‌ها در بازار جهانی کاهش پیدا کرده که این موضوع نشان از افزایش میزان عرضه دارد، بنابراین اپل می‌تواند گوشی‌های بیشتری را در زمان کوتاه‌تری بفروشد و در اختیار مشتریانش قرار دهد. این موضوع هم روی رشد سهم بازار آیفون‌ها تاثیر مثبت دارد.

البته از این موضوع که بگذریم، به تاثیرات تحریم‌های ایالات متحده علیه هواوی می‌رسیم که نه تنها به نفع اپل بوده، بلکه باعث افزایش سهم شرکت‌های چینی در بازار جهانی و چین هم شده است. شیائومی، اوپو و ویوو همگی به لطف تحریم‌ها علیه هواوی با افزایش فروش محصولاتشان روبه‌رو شده‌اند.

در حالی که اپل توانسته در دو ماه اول فصل چهارم ۲۰۲۱ (اکتبر و نوامبر)، پرفروش‌ترین برند در بازار چین باشد، در فصل سوم به رتبه بسیار پایین‌تری دست پیدا کرده. طبق گزارش کانترپوینت، ویوو با سهم ۲۳ درصدی در صدر جدول قرار دارد و در رتبه‌های دوم و سوم شرکت‌های اوپو و آنر به ترتیب با سهم ۲۰ و ۱۵ درصدی به چشم می‌خورند. در رتبه‌های بعدی جدول شیائومی، اپل، هواوی و ریلمی با سهم‌های ۱۴، ۱۳، ۸ و ۴ درصدی قرار گرفته‌اند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->